Pakket uge

Dårlig samvittighed, mig-tid!

Reklame for Matas 

Shiiiit venner! Jeg har set så meget frem til denne dag. Søndagen hvor jeg ikke er ene voksen i huset længere, efter en lang uge, og faktisk også 3 dage i sidste uge, hvor jeg har været alene med børnene, fordi C har været udenlands. Først med arbejdet og dernæst en drengetur til San Fraaaaan, hvor hans gode ven bor. Slet ikke misundelig, nej nej ; )

Jeg ved godt at der seje mødre derude, der er vant til at deres mænd er meget væk. Det er jeg ikke, så jeg kan slet ikke klage og jeg synes også det har været nogle rigtig fine dage. Men jeg må indrømme at i går lørdag, den var lige lidt tough at komme igennem og der glædede jeg mig altså for alvor til at være to voksne i huset igen. Det er bare bedst.

^^^ Dejligste og velduftende fod-badesalt!

Så men alt godt!

Jeg startede lige dagen i børnehaven – arbejdssøndag og den stod på rengøring af hele huset. Bare helt kanon.. Ej, jeg elsker faktisk forældreinvolveringen, ville ikke have det anderledes og synes egentlig altid, at det er  rigtig fedt når man kommer derhen og i gang. Det er hyggeligt og socialt og rart at få snakket med de andre forældre. Men altså, nu er jeg til gengæld også helt smadret..

Det er eftermiddag og inden vi skal spise middag med hele familien inde ved siden af, så har jeg meldt mig ud for et par timer. “Casper, du tager børnene og så går jeg på badeværelset”. Så det gjorde jeg. Jeg tog et langt varmt bad, mens jeg lyttede til god musik, brugte mine yndlings-produkter fra My Moments, knipsede et par billeder, følte mig helt skøn og lækker og ZEN.

Og nu sidder jeg så her i sengen og skriver.

Honestly, så er det så vigtigt for mig sommetider at sige “SÅ, nu tager jeg lige et par timer for mig selv, mens du tager børnene”. Jeg er rigtig dårlig til det. Jeg vil så gerne være med, hele tiden. Og får lynhurtig dårlig samvittighed over at prioritere mig selv. Det er så åndssvagt! Kender I det?

Faktisk bare nu, der kan jeg mærke, at jeg synes det er sådan lidt forbudt, at tage tiden her, for vi burde jo være samlet. Men jeg trængte til det, og lige om lidt går det løs med middag og hygge, hvor jeg så igen kan være fuldt til stede.

Jeg har jo teamet op med Matas og for tiden bruger jeg altså udelukkende deres produkter fra serien My Moments. Jeg skrev også om dem her, hvor jeg fortalte det her med, at jeg virkelig er glad for at holde det helt simpelt når det kommer til produkter. Jeg duer ikke til 100 forskellige, vil bare have gode produkter, der gør hvad de skal. Og så er det helt perfekt for mig.
Og det synes jeg oprigtigt at My Moments gør. Og så er det et pænt design oveni hatten, helt perfekte til at have stående på badeværelset eller som en god gave til en veninde.

Deres Relaxing Bodycare serie er heeelt vildt lækker og alle deres produkter er i øvrigt produceret i Danmark. De indeholder ingredienser med dokumenteret effekt, har et højt økologisk og naturligt indhold og ingen kritiske indholdsstoffer. Og så er priserne nogle man kan være med på. De ligger fra 69.95-199 DKK.
Jep, og de er i butikkerne nu.

Håber jeres søndag har været dejlig, de damer <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakket uge