På det seneste..

Livet lige nu

Vi er tilbage fra de døde. Sygdommen har sluppet sit tag, hverdagen kører på fuld blus igen. Det er både rart og udmattende og jeg veksler mellem at elske det og virkelig bare have lyst til at leje vores lejlighed ud, købe en flybillet til de varme lande og smutte med hele familien. Det kan vi ikke, jeg ved det godt, men det ville være dejligt.

Indkøringen i børnehaven er også i gang igen – og til jer der skriver og ikke helt forstår hvorfor jeg skriver børnehave, “for hun er da kun lige blevet 2 år i sommers” kommer her forklaringen:  Hun går selvfølgelig ikke allerede i børnehave, man er nemlig 2 år og 10 måneder når man starter i børnehave i DK og Isolde er nu 2 år og 3 måneder. Men for hende er børnehave hvad det hedder. “Nu starter du snart i storebrors børnehave”, “Nu skal vi ned i børnehaven og hente” osv osv. For hende er det børnehave og derfor er det også sådan vi omtaler det. Men det kunne I jo heller ikke vide <3

Når det er sagt så føler jeg heller ikke at man kan kalde det en vuggestue – hun er nemlig startet på en mellemstue med børn i alderen 2 år- 3 år. Det er helt genialt synes jeg. Der er ingen bittesmå babyer og alle børnene er på nogenlunde samme niveau, det synes jeg er så fedt.

Havde vores institution ikke haft de tre stuer, en for de mindste 0-2 år, en for de mellemste 2-3 ish år og en for de ældste, så havde jeg nok ventet med at sende hende afsted til hun skulle i børnehave, altså droppet vuggestuen helt, hvis hun alligevel skulle have skiftet 6-7 måneder senere. Men sådan er det altså ikke.  Så ja, det er forklaringen : )

Men altså, det hele går godt, indkøring, livet, business. Jeg synes vi løber så stærkt og glæder mig fortsat til at kunne få nogle sammenhængende timer derhjemme hvor jeg kan arbejde målrettet på Nirrimis Det har jeg jo ikke haft endnu. To timer har jeg fået indtil nu og det er på den nærmeste café, hvor jeg også sidder nu.

Jeg har vildt mange følelser for tiden – Så er jeg helt lykkelig den ene dag og den næste er jeg tung og træt og opgivende. Meget af det kan jeg mærke at jeg kan takke Nirrimis for. På de gode dage er jeg helt oppe at ringe, men hvis der så lige er en mindre god dag så panikker jeg helt og tænker straks, at det hele bare var begynder-held. Men helt overordnet er det virkelig gået over al forventning (og keep in mind at jeg er typen der taler mig selv og mine projekter ned). Det startede som et nu-prøver-jeg-lige-det-her-projekt. Og på super kort tid er det bare vokset.

Og nu kan jeg mærke hvor meget det egentlig betyder for mig, hvilket er super skræmmende – også især at skrive ned og ud til jer. For jeg er verdensmester i at bilde mig selv (og måske også andre) ind, at ting ikke betyder noget. Ser I, så er det nemlig meget lettere ikke at blive såret, såfremt det ikke går. Ak ja.. Min søde mand griner af mig, han synes jeg er så sjov og siger at jeg skal slappe af, selvom det er ham der normalt stresser af os to. Jeg tror aldrig at han har set mig sådan her før, men det er jo også første gang at jeg sådan helt ægte har haft min egen business. Det har jeg selvfølgelig også med bloggen, men for mig er det alligevel en helt anden følelse. Det kan slet ikke sammenlignes.

Men ja, det betyder skide meget for mig (nu er det ude), og jeg er evigt taknemmelig for jer der støtter. TAK!

Hvad ellers? Jo, ligesom mange andre, gør jeg mig tanker om, hvordan jeg gerne vil have at mit 2020 ser ud. Det er jo snart for søren! Jeg har pt to ting på listen der står højest:

Business
Self-care

Jeg skriver lidt mere om det snart.

Og så håber jeg at I har en dejlig torsdag x

 

6 kommentarer

 • Dina

  Jeg købte en halskæde for et par uger siden, og jeg er virkelig glad for den. Jeg er ellers ikke én, der går meget med smykker.., men udseendet og kvaliteten er så delikat! God dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tusind tak for din kommentar Dina! Det betyder virkelig meget ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil bare sige, at jeg synes du er mega sej og inspirerende. Og dejlig ærlig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej 🙂 Af nysgerrighed: laver du egentlig selv de halskæder eller køber dem på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hej : ) Jeg startede ud med at købe perler, snor og låse og lave ALT selv. Men efter der er kommet fart på har jeg ikke tid til at sidde og lave alle kæder selv længere. Så nu får jeg lidt hjælp.
   Alle designs, altså de kæder med krystal-sten i (de rene ravkæder er der ikke så meget design over jo) er 100% mine og kan ikke findes andre steder. Så nej, jeg køber dem ikke bare på nettet.

   Du kan læse historien her hvis du har lyst ❤️

   http://emiliblog.dk/2019/10/historien-om-nirrimis-rav-til-boern-og-voksne/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste..