img_6475

Kontakt: emiliblog@gmail.com

Hej og velkommen til mit lille hjørne af internettet!
Jeg hedder Emilie, er 28 år gammel, københavner og bosat på Frederiksberg sammen med min mand og vores søn Saxo fra januar 2014.
Siden 2011 har jeg delt små brudstykker af mit liv her på domænet og jeg nyder det i høj grad.
Min blog er sådan set bare en forlængelse af mig selv og her finder du emner om alt det jeg finder interessant og inspirerende, såsom som moderskab, iværksætteri, rejser, interiør, mode, familieliv osv.

Jeg er uddannet Entrepreneurship-designer fra KEA og har siden arbejdet fuldtid med min blog, samt arbejdet med min og min mands virksomheder: Just Spotted og Moodings.
Jeg har ofte gang i en masse, men grundlæggende står det mit hjerte meget nær, altid at være en 100% nærværende mor. Så det gør jeg en stor dyd af. Det er så kort tid de små er små, og derfor kommer alt andet i anden række så længe det varer : )